Субота, 28.09.2024, 16:05
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Технологія приготування їжі

Головна » Файли » Перші страви » Супи

Солянка збірна м'ясна
23.07.2011, 19:10

Телятина — 95, яловичина 110, окіст — 53, сосиски або сар­дельки — 41, нирки яловичі — 121, цибуля ріпчаста — 107, огірки солоні — 100, капарці — 40, маслини — 50, томатне пюре — 50, масло вершкове — 24, бульйон — 750, лимон — 16, сметана — 60. Вихід: 1000.

М'ясо яловичини, телятини, окіст, нирки, язик, сосиски по­передньо зварити в тому ж бульйоні, на якому готують солянку, .нарізати тоненькими скибочками.

Ріпчасту цибулю тонко нарізати, спасерувати, додати томат і пасерувати разом. Солоні огірки, обчищені від шкіри і насіння, нарізати скибочками і припустити з додаванням бульйону.

У киплячий концентрований бульйон покласти пасеровані ци­булю з томатом-пюре, припущені солоні огірки, капарці, оливки або маслини (без кісточок), одночасно додати м'ясні продукти, сіль, спеції і варити 5—10 хвилин. При приготуванні порційної солянки (на замовлення), в супову миску покласти нарізаний набір варених м'ясних продуктів, капарці, оливки без кісточок, спеції, залити рідкою частиною солянки (бульйон з пасерованою цибулею, томатом і припущеними огірками), довести до кипіння. Перед подаванням у солянку покласти маслини, кружальце очищеного лимона, сметану і посипати посіченою зеленню петруш­ки. На одну порцію солянку подають вагою 300 або 500 г

Категорія: Супи | Додав: ShumaxerMax
Переглядів: 4189 | Завантажень: 0 | Коментарі: 4 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Категории раздела
Супи [1]
Поиск
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 15
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz