Субота, 28.09.2024, 16:10
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Технологія приготування їжі

Головна » Файли » Мои файлы

Класифікація супів за способом приготування
23.07.2011, 18:48

Вибір м'ясних і овочевих відварів, овочів, заправок, загусників, температура і процес приготування залежить від різноманітності супі».

Класифікація супів за способом приготування:

Заправні

Прозорі

Пюреподібні

Різні

Борщі.

Бульйони з

3 різних овочів.

Холодні:

щі,

м'яса, птиці

м'ясних продук­

на хлібному квасі

капусняки.

і риби.

тів, крупів, супи-

і буряковому від*

розсольники.

консоме,

креми.

варі.

солянки.

концентроване

 

Солодкі:

супи,

консоме.

 

із ягід і фруктів.

картопляні.

 

 

Молочні:

 

 

 

з крупами і ма­

 

 

 

каронними ви­

 

 

 

робами.

Категорія: Мои файлы | Додав: ShumaxerMax
Переглядів: 1069 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Категории раздела
Перші страви [1]
Мои файлы [4]
Поиск
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 15
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz