Субота, 28.09.2024, 16:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Технологія приготування їжі

Головна » Файли » Мои файлы

У категорії матеріалів: 4
Показано матеріалів: 1-4

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам

Мои файлы | Переглядів: 1936 | Завантажень: 0 | Додав: ShumaxerMax | Дата: 23.07.2011 | Коментарі (0)


Мои файлы | Переглядів: 3098 | Завантажень: 0 | Додав: ShumaxerMax | Дата: 23.07.2011 | Коментарі (0)

Основа будь-якого сулу — відвар (м'ясний, овочевий), який не має яскраво вираженого смаку.

Бульйон — це прозорий відвар з шматочками м'яса (яловичи­ни, птиці, дичини) готовий до споживання.

Консоме — це міцний (концентрований) нежирний бульйон з м'ясом.

Концентроване консоме — це консоме з подвійною порцією м'яса із додаванням спеціальних ароматизуючих приправ.

Супи до смаку доводять сіллю, лавровим листом, перцем. Вихід супів: 250,300 і 500 г.

Зелень (петрушку, селеру, кінзу, кріп) нарізають і подають до страви з розрахунку 2-3 г на порцію. Вони надають страві аромату, привабливого зовнішього вигляду і вітамінізують її.

Мои файлы | Переглядів: 6581 | Завантажень: 0 | Додав: ShumaxerMax | Дата: 23.07.2011 | Коментарі (2)


Мои файлы | Переглядів: 1068 | Завантажень: 0 | Додав: ShumaxerMax | Дата: 23.07.2011 | Коментарі (0)

Форма входа
Категории раздела
Перші страви [1]
Мои файлы [4]
Поиск
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 15
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz