Субота, 28.09.2024, 16:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Технологія приготування їжі

Головна » Файли » Мои файлы

Приготування концентрованого м'ясного бульйону
23.07.2011, 18:59

Приготування концентрованого м'ясного бульйону

Інгредієнти

Спосіб обробки

Обґрунтування

Яловичина.

Помити, залити хо­лодною водою (1:1,25), поставити на вогонь.

Покращується смак буль­йону, м'ясний сік краще виходить в бульйон.

 

Довести до кипіння, знімати шум.

Білок м'яса зсідається і виходить у вигляді шу­му (піни) нагору, робить бульйон прозорим.

 

Варити на помірному вогні, періодично зніма­ючи брез (розтоплений жир і зсілі білки)

Обезжирювання забезпе­чує прозорість.

Обсмажені половин­ки цибулі, моркви, білих корінців, сіль.

Додати за 30—40 хв. до готовності м'яса в бульйон.

Дає колір, покращує смак і запах бульйону, м'ясо не червоніє.

 

Вийняти м'ясо, буль­йон процідити.

Залишки (шум з овочів) залишаються на цідилці.

Категорія: Мои файлы | Додав: ShumaxerMax
Переглядів: 1936 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Категории раздела
Перші страви [1]
Мои файлы [4]
Поиск
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 15
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz