Вибір м'ясних і
овочевих відварів, овочів, заправок, загусників, температура і процес приготування
залежить від різноманітності супі».
Класифікація супів за способом приготування:
Заправні
|
Прозорі
|
Пюреподібні
|
Різні
|
Борщі.
|
Бульйони з
|
3 різних овочів.
|
Холодні:
|
щі,
|
м'яса, птиці
|
м'ясних продук
|
на хлібному квасі
|
капусняки.
|
і риби.
|
тів, крупів, супи-
|
і буряковому від*
|
розсольники.
|
консоме,
|
креми.
|
варі.
|
солянки.
|
концентроване
|
|
Солодкі:
|
супи,
|
консоме.
|
|
із ягід і фруктів.
|
картопляні.
|
|
|
Молочні:
|
|
|
|
з крупами і ма
|
|
|
|
каронними ви
|
|
|
|
робами.
|
|